Länkar


SAMARBETSFÖRETAG

Strandberg Energikonsult
www.strandbergenergi.se
Strandberg Energikonsult är en oberoende energientreprenör som säljer och installerar fastighetsvärme, med värmepumpar som specialitet.
Bild föreställande:
LEVERANTÖRER
Nibe
www.nibe.se
Vår vision är att vara ett värmeföretag i världsklass. Vår affärsidé är att erbjuda marknaden högkvalitativa och innovativa värmeprodukter inom affärs områdena Element, Villavärme och Brasvärme. Basen för detta är NIBEkoncernens breda kunnande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring.
Bild föreställande:
EVI HEAT
www.eviheat.se
EVI HEAT värmepumpar erbjuder dig unika och prisvärda produkter byggda för lång och trogen tjänst.
Bild föreställande:
Lundagrossisten
www.lundagrossisten.se
Fler och fler av Sveriges rörfirmor förstår fördelen i att handla sitt VVS-material från Lundagrossisten. Vi har genom organisk tillväxt etablerat oss i flera av Sveriges större städer.
Bild föreställande:

BRANSCHRELATERAT

VVS-Installatörerna
www.vvsi.se
VVS-Installatörerna är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom VVS samt arbetsgivarorgansiation för företag verksamma inom kyla, industrirör, ventilation och teknisk isolering. Idag är ca 1.400 företag medlemmar i VVS-Installatörerna.
Bild föreställande:
Säker Vatteninstallation
www.sakervatten.se
Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning.
Bild föreställande:
Företagarna
www.foretagarna.se
Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.
Bild föreställande: